Provençelainen calissonimme valmistetaan kattilassa perinteisin menetelmin.
Tämä soikea herkku, jonka päädyt ovat terävät, tarjoaa kaikki mantelin, sokeroidun melonin ja sokeroidun appelsiininkuoren maut, ja sen muoto antaa sille omaleimaisuutensa.
Täydellinen mihin tahansa tilaisuuteen!
Tiedätkö, mistä Calisson de Provence on peräisin?
Calisson on yksi 13 provençelaisesta jouluherkusta. Se tunnetaan parhaiten Aix-en-Provencen kaupungin symbolina.
Calissonin ympärillä on useita legendoja, mutta tunnetuin niistä juontaa juurensa 1400-luvulle, kuningas René d'Anjoun, viimeinen Provençan kreivi, on tarinan keskiössä. Hänen sanotaan pyytäneen makeistekijää valmistamaan makeisen vaimolleen, Jeanne de Lavalille. Kun hän vihdoin hymyili, yksi hänen sukulaisistaan sanoi: Di calin soun ("Nämä ovat halauksia"). Calisson syntyi.
ALKUPERÄ - TERROIR
Makea Valkoviini Bordeaux'sta
Roumaguet on tulos tiukasta valinnasta, jonka ovat tehneet viinintekijämme, kunnioittaen Bordeaux'n jaloja terroireja. Bordeaux'n alkuperämerkintä kattaa yli 40 000 hehtaarin alueen, joka kattaa koko Bordeaux'n viinitarhan. Terroirien rikkaus ja läheisyys Atlantin valtamereen luovat ihanteelliset olosuhteet poikkeuksellisten viinien tuottamiseen.
VIININ VALMISTUS
Korjattu täydellisessä kypsyydessä
Perinteinen vinifikaatio ruostumattomassa teräksessä
Kypsytetty tankeissa
RYPSILAJIT
100% Sémillon
MAISTELUMUISTISET
Roumaguet Bordeaux Blanc Moelleux paljastaa kauniin kirkkaan keltaisen värin ja hedelmäisen aromin, jossa on sitrushedelmien ja keltaisten hedelmien vivahteita. Suussa se tarjoaa herkullisia makuja eksoottisista hedelmistä ja hienoa tasapainoa makeuden ja hapokkuuden välillä. Hedelmällinen jälkimaku viipyy miellyttävällä raikkaudella.
Pinot Noir on ainoa rypälelajike, jota viljellään tätä viiniä varten. Viinitarhat sijaitsevat Buxyn ja Saint Gengoux le Nationalin välillä, ja ne ovat yleensä keskikokoisilla rinteillä. Maaperä on matalaa ja ilmavaa. Alueet ovat erittäin kivisiä, mikä on ihanteellista Pinot Noirille. Kesäkaudella kivet säilyttävät lämpöä ja luovuttavat sen viinille. Nämä kivet nopeuttavat siten rypäleiden kypsymistä.
Sen rypäleet tulevat Côte Chalonnaise -alueen savi-kalkkikivimaista, joissa kalkkikivi on hallitsevana. Rinteet ovat loivia ja suuntautuvat itään ja kaakkoon.
Kypsytys
Viinin valmistus alkaa teräksisissä säiliöissä, minkä jälkeen se siirretään tammitynnyreihin. Kypsytysaika tynnyrissä vaihtelee vuosikertojen mukaan.
Viinin luonne
Kaunis punainen väri, kirkas, rubiinin sävyillä, tuoksu avautuu Pinot Noirin tyypillisillä punaisilla hedelmillä (mustaherukka, kirsikka, viinimarja) savuisilla, humusmaisilla ja joskus eläimellisillä vivahteilla. Rikas ja monimutkainen, sen rakenne on tiivis pehmeiden ja eleganttien tanniinien päällä. Kaunis tasapaino.
Ruoka- ja viiniparitukset
Flaguerie-omenaviinietikka on orgaanisen omenasiiderin etikkamuunnoksen tulos. Tämä luonnollinen etikka kypsyy useita kuukausia tammitynnyreissä ennen pullotusta ilman suodatusta. Pullon pohjalle saattaa muodostua etikkamamma.
Flaguerie-omenaviinietikkaa on rikastettu salottisipulilla.
Bruttopaino: 490 g / 1,08 lb
12 kappaleen kartongin paino: 6 kg / 13,23 lb
Happamuustaso: 5°
Jäännösalkoholi: <0,5°
Löydä Piña Coladan henki tässä tyylikkäässä variaatiossa tästä aurinkoisesta cocktailista. Kookoslikööri ja ranskalainen ananas-siirappi saavat uuden ulottuvuuden kahden rommin yhdistelmästä.
NOTA BENE :
Kuuluisa merirosvo Roberto Cofresi oli Piña Coladan pioneeri ja legendan mukaan myös sen keksijä. Hän tuotti nimittäin litroittain tätä cocktailia tarkoituksenaan innostaa miehistöään.
Profiili: Herkullinen, hienostunut, makea ja hedelmäinen.
Aste; 14,6% alk.
Ainesosat:
Maison Ferrandin rommi
Maatalousrommi
Ranskalainen kookoslikööri
Kookosvesi
Ranskalainen ananas-siirappi
Itse valmistettu hapottaja
Le Domaine de Gry-Sablon ja Vins Dominique MOREL tuottavat useita Beaujolais'n viinialueen appellaatioita: Fleurie, Morgon, Juliénas, Saint-Amour, Moulin à vent, Régnié, Brouilly, Chiroubles, Beaujolais-Villages Blanc, Rouge, rosé, Macon Villages, Pouilly Fuissé.
Beaujolais'n alueen johtava tila, etsimme vakavia maahantuojia eri maista, joissa emme vielä ole jakelussa.
TERROIR
Lancyren linna on viinitila, joka sijaitsee Etelä-Ranskassa, Languedoc-alueen poikkeuksellisella terroirilla, ja Pic Saint Loupin arvostettu appellaatio on nyt saanut "Cru"-statuksen Languedoc-alueella! Tänä päivänä tila kattaa 78 hehtaaria viinejä, jotka sijaitsevat tuoksuvassa pensaikossa monimuotoisella terroirilla, joka voi tarjota erittäin hyvän valikoiman viinejä (punaisia, valkoisia ja rosé!). Tämä cuvée tuotetaan savi-kalkkikivisellä kivimurskalla, ja vuosikerta 2018 oli varhainen sadonkorjuu, jonka laatu oli korkea poikkeuksellisen syksyn ansiosta, joka mahdollisti rypäleidemme keräämisen optimaaliseen kypsyyteen. Tämä on yksi viimeisten 30 vuoden suurimmista vuosikerroista.
CÉPAGES
Syrah 65 %
Grenache 35 %
VINIFIKATIO
Koko sadonkorjuu on käsin tehty, ja rypäleet poistetaan varsista kellarissa saapuessaan. Jokainen lajike vinifioidaan erikseen; vinifikaatio seuraa perinteistä menetelmää ruostumattomassa teräksessä olevissa tankeissa.
Punaviinimme käyvät läpi fermentaation 25°-30°C lämpötilassa termoreguloiduissa teräksisissä säiliöissä.
Käytämme puolivälin dekantointia paremman uuton saavuttamiseksi marjan ja mehun välillä, minkä jälkeen uutto tapahtuu hitaammin.
Seuraavaksi on 8 päivän jälkifermentaatio.
Ilmaisuvoimainen tuoksu, jossa on mausteita, paahteisuutta, vaniljaa ja mustia hedelmiä, jotka yhdistyvät kauniiseen tanniiniseen rakenteeseen, pehmeään, lakritsiseen ja kirsikkahillokkeeseen.
Kaunis viini, joka ilahduttaa meitä heti, kun se on ollut karahvissa 10-12 tuntia.
Sopii nautittavaksi paistetun lihan tai kovien juustojen kanssa.
Tuote: Château du Garde AOP Côtes de Bordeaux
Pinta-ala: 30 ha
Näkö: kaunis syvä rubiininpunainen väri
Rypäleet korjataan käsin. Tähän Cuvéehen käytämme vain parhaiden vuosikertojen ensimmäisiä puristuksia.
Viini kypsyy tynnyreissä vain ensimmäisen alkoholikäymisen aikana.
noin 3 kuukautta, jonka jälkeen se pullotetaan toista käymistä varten
toista käymistä varten hienojen kuplien luomiseksi.
Viiniä kypsytetään sitten lankuilla vähintään 1 vuoden ajan
optimaalisen laadun saavuttamiseksi.
Ruoka- ja viiniparitukset:
Blanc de Blancs on ihanteellinen kumppani aperitiiveille tai yksinkertaisesti grillatulle kalalle.
yksinkertaisesti grillatulle kalalle tai paistetulle vasikanlihalle oliivien kanssa.
Aromit & Maut:
Tässä Crémant de Bourgogne -viinissä on vaaleankultainen väri hienoilla kuplilla.
sitruunamaisilla vivahteilla. Sitruuna ja limetti hallitsevat ja tuovat mukanaan ihanaa raikkautta kielelle.
raikkautta kielellä. Maaperän savi-kalkkikivipitoisten rypälelajikkeiden tuoma mineraalisuus,
tuottaa tälle viinille vankan monimutkaisuuden, joka viehättää niitä, jotka rakastavat löytää uusia asioita.
Tämä Imperial India Pale Ale on valmistettu voimakkaasta maltaiden sekoituksesta. Kaunis, intensiivinen olut hedelmäisillä ja kukkaisilla vivahteilla... joka konkretisoituu hienovaraisena katkeruutena jälkimaussa. Täydellinen tasapaino, joka vie makunystyräsi matkalle!
Väri: Vaalea
Tyyli: India Pale Ale
Alkoholi: 6%
IBU (katkeruus): 36
Tämä kaunis tila, Saint Emilionin kylän länsipuolella ja välittömässä läheisyydessä 1. kasvun Château Figeacille, on ollut Hebert-Maisonin perheen omistuksessa vuodesta 1933.
Robe: Amber, kultaisilla heijastuksilla
Nez: Umami, erittäin monimutkainen sienellä ja tryffelillä.
Bouche: Erittäin voimakas tryffelissä, kypsässä tomaatissa, erittäin monimutkainen ja voimakas, kevyt katkeruus, joka on suurelta osin peitetty tryffelillä.
Finale: Erittäin pitkä tryffelissä ja kehittyy viinirypäleiden, taatelien, sokeroitujen hedelmien aromeihin, aina tryffelin hallitessa, läsnä yrttisiä nuotteja kuten genepi, absintti, gentiaani.
La Canaille Spirit Hibiscus on aivan kuten isosiskonsa, olemme valinneet sydämellämme parhaat ainesosat täältä ja sieltä: hibiskuksen kevyt happamuus, verbena makea katkeruus... täydellisesti pehmennettynä hunajan ja täyskypsinä poimittujen omenoidemme yhdistelmällä, joka ei jätä makuhermojasi kylmäksi.
Kultainen keltainen väri, kirkas.
Sitrus-, kukka- ja valkoisten hedelmien vivahteet mantelin sävyillä.
Gourmand ja muotoiltu, maku on raikas ja elegantti lopetus.
Tämä "Weizenbier"-tyyppinen olut on todellinen raikastava hetki. Sitruunankuorilla ja korianterilla maustettuna sen kauniit sitrushedelmien aromit, yrttiset ja kukkaiset makut sekä hienot hapokkaat vivahteet herättävät makunystyräsi! Nautitaan raikkaana sitruunalohkon ja muutaman kaverin kanssa!
Väri: Valkoinen
Tyyli: Weissbier
Alkoholiaste: 5.50%
IBU (katkeruus): 13
Chateau de Rolland, joka sijaitsee aivan Sauternesin kylän ulkopuolella, kukoistaa poikkeuksellisella terroirilla Cirons-joen vieressä (täydellinen mikroilmasto Botrytis-lajikkeelle). Tiluksen alkuperä juontaa juurensa vuoteen 1492, jolloin "de Rolland -perhe" hankki alueen. Uskollisena menneisyydelleen herra Jean Guignard siirsi tietonsa kolmelle lapselleen: Françoisille, Lucielle ja Moniqueille, jotka nyt johtavat linnaa. Guignardin perhe, jonka kanssa Barrière on työskennellyt noin 30 vuotta, tuottaa säännöllisesti poikkeuksellista ja erittäin luotettavaa "kultaista" viiniä!